Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Elisabeth Jacobs, geboren te Helden op 8 december 1816, dochter van Joannes Jacobs en Petronella Brummans.


Zij is getrouwd te Helden op 8 juni 1846 met
Mathijs Zijbers, wever, geboren te Sevenum op 12 april 1810, zoon van Martinus Zijbers en Johanna Keijsers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pieter, landbouwer, geboren te Sevenum rond 1850.
    Hij is getrouwd op 1 maart 1886 met Agnes Nijssen, landbouwster, geboren te Maasbree op 11 augustus 1845, dochter van Hendrik Nijssen en Catharina Peeters.
    (Zij is eerder getrouwd te Helden op 7 november 1873 met Renerus Trienekens, landbouwer, geboren te Maasbree op 1 november 1845, zoon van Joannes Trienekens en Joanna Janssen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina