Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lucia Petronella Hubertina Curvers, geboren te Buggenum op 2 juni 1896, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 4 augustus 1982, begraven te Buggenum, dochter van Jacobus Curvers en Ida Hubertina van Dijk.


Zij is getrouwd te Buggenum op 10 augustus 1925 met
Leonardus Hubertus Peeters, arbeider en landbouwer, geboren te Buggenum op 14 maart 1880, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 juli 1940, begraven aldaar, zoon van Petrus Peeters en Anna Elisabeth van den Berg.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Elisabeth, geboren te Buggenum op 27 september 1928, overleden te Roermond op 28 mei 2014, gecremeerd te Baexem op 3 juni 2014.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina