Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Antoon Hubertus Steijven, landbouwer, geboren te Buggenum op 30 juli 1894, wonende aldaar, overleden te Haelen op 5 mei 1952, zoon van Peter Hubert Steijven en Catharina Meeuwissen.


Hij is getrouwd te Herten op 21 oktober 1919 met
Maria Geerlings, geboren te Herten op 20 februari 1895, wonende te Buggenum, overleden te Roermond (Z) op 5 december 1969, begraven te Herten, dochter van Joannes Hubertus Geerlings en Joanna Hubertina Hendriks.
(Zij was later gehuwd met Wilhelmus Johannes Hubertus Evers.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Hubertina, geboren te Buggenum op 30 augustus 1920, overleden aldaar op 7 januari 1930.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina