Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Elisabeth Wevers, naaister, geboren te Maasbracht op 15 maart 1849, overleden aldaar op 13 juni 1890, dochter van Hieronimus Wevers en Helena Montforts.


Zij is getrouwd te Maasbracht op 3 september 1879 met
Albert Jozef Hubert Jacobs, schoenmaker en bakker, geboren te Heerlen op 7 november 1857, overleden te Brunssum op 6 maart 1922, zoon van Jan Jacobs en Jozefa Meelkop.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Thomas Hubert Joseph, geboren te Maasbracht op 4 april 1882, overleden te Bingelrade op 27 januari 1931.
  • 3 : Joannes Mathias Jacobus, geboren te Maasbracht op 17 juli 1884.
  • 4 : Anna Margaretha, geboren te Maasbracht op 25 februari 1889.
  • 5 : Maria Theresia Rosalia, geboren te Maasbracht op 25 februari 1889.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina