Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Josephina Ickenroth, wonende te Swalmen.


Zij was gehuwd met
Joannes Timmermans, landbouwer, wonende te Swalmen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, schrijnwerker, geboren te Swalmen op 8 november 1848, overleden aldaar op 17 augustus 1939.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 17 oktober 1904 met Maria Agnes Curvers, landbouwster, geboren te Buggenum op 23 november 1868, overleden te Swalmen op 1 januari 1922, dochter van Peterus Curvers en Maria Sophia Joosten.
    (Zij is eerder getrouwd te Buggenum op 30 april 1898 met Segerardus Hubertus Criens, landbouwer, geboren te Neer op 13 oktober 1869, wonende te Neer in het Dorp, te Neer Bergestraat en te Buggenum, overleden aldaar op 22 december 1901, zoon van Cornelis Criens en Gertrudis Geraets.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina