Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Paulus Hermanus Adrianus Hubertus Verheggen, landbouwer, geboren te Buggenum op 27 december 1892, overleden te Heerlen op 19 september 1962, zoon van Jacobus Verheggen en Johanna Theodora Verheggen.


Hij is getrouwd te Heerlen op 12 februari 1925 (1) met
Maria Sophia Hubertina Knops, geboren te Heerlen op 4 juni 1880, overleden aldaar op 19 juli 1945, dochter van Winand Hubertus Knops en Johanna Maria Elizabeth Cremers.
(Zij was weduwe van Peter Swillens, geboren te Susteren, overleden te Heerlen op 9 februari 1913.)

Hij was gehuwd (2) met
Maria Anna Elisabeth Geurts, geboren te Horst op 28 januari 1898, overleden te Heerlen op 24 mei 1966, dochter van Gerard Geurts en Anna Angela van Libergen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina