Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Hubertus Vrinzen, metselaar, geboren te Herten rond 1889, wonende te Maasniel, zoon van Hubertus Mathias Vrinsen en Dorothea van den Eertwegh.


Hij was gehuwd (1) met
Anna Catharina Smeets.

Hij is getrouwd te Buggenum op 7 januari 1935 (2) met
Maria Elisabeth Hendriks, geboren te Buggenum op 25 december 1893, wonende aldaar, overleden te Wesel (D) op 8 februari 1945, dochter van Wilhelmus Hendriks en Helena Eva Sillekens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina