Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Hendrikx, geboren te Buggenum op 6 maart 1911, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 5 mei 1996, begraven te Buggenum op 9 mei 1996, dochter van Leonardus Hubertus Hendrikx en Wilhelmina Smeets.


Zij is getrouwd te Buggenum op 27 juni 1938 met
Peter Hubertus Lipsen, arbeider en wegwerker bij de NS, geboren te Buggenum op 9 mei 1911, wonende aldaar, overleden op 18 december 1974, begraven te Buggenum, zoon van Joannes Hubertus Lipsen en Maria Hubertina Zegers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonardus Gerardus Johannes, geboren te Haelen rond december 1949, overleden te Roermond op 6 april 1950.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina