Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joseph Gerardus Joosten, geboren te Buggenum op 7 oktober 1902, overleden te Roermond op 5 februari 1989, begraven te Buggenum op 9 februari 1989, zoon van Reinier Hubertus Joosten en Agnes Bouten.


Hij was gehuwd met
Petronella Antonetta Joosten, geboren te Maasbree op 21 februari 1908, overleden te Roermond op 9 augustus 1990, begraven te Buggenum op 13 augustus 1990.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina