Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathias Hubertus Cox, landbouwer, geboren te Maasniel rond 1883, wonende aldaar, zoon van Wilhelmus Hubertus Cox en Maria Hubertina Houx.


Hij is getrouwd te Maasniel op 29 april 1911 met
Leonora Schreurs, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 2 juni 1889, wonende te Maasniel, overleden te Horn op 23 maart 1972, dochter van Jacob Schreurs en Petronella Stappers.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina