Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathilda Hubertina Rulkens, dienstbode, geboren te Buggenum op 21 februari 1908, wonende te Roermond, overleden te Roermond Hospice St. Camillus op 29 november 1993, begraven te Buggenum op 2 december 1993, dochter van Godefridus Hubertus Rulkens en Anna Maria Schrans.


Zij is getrouwd te Buggenum op 1 juli 1929 met
Jacobus Johannes Hubertus Douven, slager, geboren te Buggenum op 31 augustus 1901, wonende aldaar, overleden op 10 februari 1958, begraven te Buggenum, zoon van Joannes Hubertus Douven en Hubertina Engelina Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Hubertina Gerarda, geboren te Buggenum op 27 mei 1930, overleden aldaar op 28 januari 2006, begraven aldaar.
    Zij was gehuwd met Jacobus Josephus Petrus Schreurs, geboren te Buggenum op 26 november 1921, overleden op 22 maart 2005, begraven te Buggenum, zoon van Johannes Hendrikus Schreurs en Maria Cornelia Hubertina Verheggen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina