Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Helena Heijnen, geboren te Baexem op 12 maart 1896, overleden te Sint Odiliënberg (V) op 3 juli 1985, begraven te Posterholt op 6 juli 1985, dochter van Johannes Heijnen en Anna Maria Claassen.


Zij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 12 juni 1922 met
Eugène Antonius Hubertus Moors, landbouwer, geboren te Melick op 6 februari 1892, overleden te Roermond op 21 november 1975, begraven te Posterholt op 24 november 1975, zoon van Jacobus Hubertus Moors en Joanna Leonora Hubertina Theelen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina