Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonardus Coumans, dagloner en landbouwer, gedoopt te Haelen op 26 april 1778, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 december 1817, zoon van Michaelis Coumans en Hendrina Verbeeck.


Hij is getrouwd te Buggenum op 20 november 1806 met
Anne Gertruijd Naus, dienstmeid, geboren te Swalmen op 22 oktober 1772, overleden te Haelen op 3 september 1828, dochter van Joachim Naus en Marguerite Reuten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Michel, geboren te Haelen op 1 september 1808, overleden aldaar op 15 september 1808.
  • 2 : Joachim, geboren te Haelen op 27 september 1809, overleden aldaar op 20 november 1809.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina