Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Heinen, arbeidster en dagloonster, geboren te Beesel op 5 juni 1841, wonende aldaar, dochter van Willem Heijnen en Maria Christina Dekkers.


Zij is getrouwd te Beesel op 26 april 1865 (1) met
Franciscus Hubertus Strouken, dienstknecht en dagloner, geboren te Beesel op 25 juni 1831, wonende aldaar, zoon van Joannes Henricus Strouken en Maria Elisabeth Mooren.
(Hij is eerder getrouwd te Beesel op 5 september 1855 met Petronella Hinsen, geboren te Beesel op 2 april 1825, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 september 1864, dochter van Petrus Hinsen en Jeanne Helene Lenssen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus Hubertus, arbeider en dagloner, geboren te Beesel rond 1868.
    Hij is getrouwd te Beesel op 8 juli 1892 met Johanna Petronella Deckers, geboren te Kessel rond 1870, dochter van Lambert Deckers en Barbara Sillen.
  • 2 : Anna Catharina, geboren te Beesel rond 1870.
    Zij is getrouwd te Beesel op 14 april 1893 (1) met Lodewijk Hubertus Hensen, sigarenmaker, geboren te Beesel rond 1872, zoon van Peter Hendrik Hensen en Agnes Feijen.
    Zij is getrouwd te Beesel op 2 november 1906 (2) met Wilhelmus Theodorus van Halbeek, fabrieksarbeider en landbouwer, geboren te Echt rond 1863, wonende te Beesel, overleden aldaar op 5 augustus 1935, zoon van Johannes Hermanus Hubertus van Halbeek en Maria Josefa Jessen.
    (Hij was weduwnaar van Johanna Vullings, wonende te Beesel.)

Zij is getrouwd te Beesel op 16 maart 1894 (2) met
Gustav Cosmas Damian Langen, arbeider, geboren te Titz (D), zoon van Johann Peter Langen en Elisabeth Feij.
(Hij was weduwnaar van Anna Mechtildis Janssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina