Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mechtildis van Horen, landbouwster, geboren te Haelen op 25 februari 1855, wonende aldaar, overleden aldaar op 5 september 1914, dochter van Jean van Horen en Gertrudis Stroucken.


Zij is getrouwd te Haelen op 9 april 1888 met
Walterus Emans, dienstknecht, geboren te Roggel op 11 april 1853, wonende te Haelen, overleden aldaar op 10 mei 1905, zoon van Leonardus Emans en Jeanne van Herten.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Maria Sophia Hubertina, dienstbode, geboren te Haelen op 10 oktober 1894, overleden te Roermond (Z) op 11 augustus 1971, begraven te Leeuwen.
    Zij is getrouwd te Maasniel op 16 oktober 1922 met Antoon Brouns, timmerman, geboren te Maasniel rond 1889, zoon van Hendrik Hubert Brouns en Helena Huberdina van Herten.
  • 5 : Petrus Joannes, spoorwegarbeider, geboren te Haelen op 3 november 1899, overleden te Roermond (Z) op 6 november 1971, begraven te Leeuwen.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 12 juni 1922 met Martina Beekmans, dienstbode, geboren te Gemert, dochter van Willem Beekmans en Theodora Vlemmix.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina