Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Emilia Bongaerts, dienstmeid, geboren te Nunhem op 7 oktober 1829, dochter van Jacobus Bongaers en Catharina Dreessen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 30 januari 1866 met
Petrus Keiren, zadelmaker, geboren te Helden op 11 maart 1814, wonende aldaar, zoon van Johannes Keeren en Isabella Schergang.
(Hij is eerder getrouwd te Helden op 15 april 1844 met Margaretha Hendrix, geboren te Maasbree op 26 april 1822, dochter van Tulmanus Hendrix en Margareta Hermans. Hij is eerder getrouwd te Helden op 1 mei 1848 met Theodora Wilms, dienstmeid, geboren te Helden op 29 oktober 1811, wonende aldaar, dochter van Petrus Wilms en Catharina Janssen. Hij was weduwnaar van Joanna Vaessen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, zadelmaker, geboren te Helden op 6 september 1867, wonende aldaar, overleden voor 1929.
    Hij is getrouwd te Helden op 14 april 1890 met Petronella Zegers, geboren te Helden op 11 december 1869, wonende aldaar, dochter van Franciscus Zegers en Petronella Joanna Anna Maria Smolders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina