Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Renier Hubertus Verheijden, dagloner, geboren te Grathem op 13 juni 1853, overleden op 10 februari 1890, zoon van Cornelis Verheijden en Anna Maria Mevissen.


Hij is getrouwd te Breda op 21 juni 1888 met
Cornelia van der Straate, geboren te Goes op 30 maart 1859, overleden op 20 april 1906, dochter van Marinus van der Straate en Christine Adriana van Loo.
(Zij is later getrouwd te Breda op 17 mei 1897 met Franciscus Meijers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina