Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathea Rulkens.


Zij was gehuwd met
Peeter Meulen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pieter Jan, dienstknecht, geboren te Stramproy op 11 oktober 1828, overleden te Heythuysen op 10 juni 1908.
    Hij is getrouwd te Nunhem op 9 september 1868 met Margaretha Willekens, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 20 december 1839, overleden aldaar op 21 maart 1908, dochter van André Willekens en Jeanne Verhagen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina