Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Servatius Helgers, wonende te Vaals.


Hij was gehuwd met
Maria Christina Stickler, wonende te Vaals.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Pieter Christiaan, koopman, geboren te Vaals op 23 december 1829, wonende te Nunhem, overleden te Haelen op 25 februari 1882.
    Hij is getrouwd te Nunhem op 29 januari 1864 met Maria Vaessen, geboren te Buggenum op 5 december 1823, wonende te Nunhem, overleden te Haelen op 22 oktober 1893, dochter van Jean Vaessen en Petronella Evers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina