Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmina Maria Elisabeth Houben, geboren te Nunhem op 5 oktober 1912, wonende aldaar, overleden te Horn (V) op 13 april 1999, begraven te Nunhem op 17 april 1999, dochter van Peter Hubertus Houben en Joanna Wilhelmina Ottenheim.


Zij was gehuwd met
Johannes Verstappen, koopman, geboren te Dusseldorf (D) op 28 april 1910, wonende te Neer en te Haelen, overleden te Horn Hornerheide op 16 maart 2000, begraven te Nunhem op 21 maart 2000, zoon van Jacobus Hubertus Verstappen en Katharina Maria Kemmerling.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina