Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Francis Hubert Heijmans, landbouwer, geboren te Heythuysen op 10 oktober 1847, wonende te Roggel, overleden aldaar op 5 maart 1920, zoon van Pierre Heijmans en Joanna Maria Kierkels.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 4 april 1891 met
Mechtildis Theunissen, geboren te Heythuysen op 11 oktober 1840, wonende te Roggel, overleden aldaar op 26 april 1935, dochter van Jan Mathias Tönissen en Jeanne Vossen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina