Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Gertrudis Rutten, geboren te Nunhem op 1 augustus 1893, dochter van Peter Joannes Hubertus Rutten en Anna Maria Vestjens.


Zij is getrouwd te Rotterdam op 8 juni 1927 met
Simon Philippus Hendrikus van der Knaap, agent van politie, geboren te Monster op 17 december 1879, zoon van Leonardus Johannis van der Knaap en Wilhelmina Helena Brabander.
(Hij was weduwnaar van Sophia Wilhelmina van Schaik, overleden te Rotterdam op 4 februari 1911. Hij was weduwnaar van Theodora Hoefnagel, overleden te Rotterdam op 14 december 1925.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina