Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Andreas Theodorus Ronckers, landbouwer, geboren te Baexem op 4 september 1904, overleden te Weert op 29 augustus 1978, zoon van Joannes Hubertus Ronckers en Maria Gertrudis Custers.


Hij is getrouwd te Stramproy op 7 mei 1942 met
Margaretha Angelina Gertruda Wilh. van Donschot, geboren te Stramproy op 23 februari 1908, overleden aldaar op 7 september 1988, dochter van Joannes Hubertus van Donschot en Helena Johanna Gertrudis Stals.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Stramproy op 17 maart 1943.
  • 2 : Doodgeboren kind, geboren te Stramproy op 17 maart 1943.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina