Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Orbon.


Hij was gehuwd met
Elisabeth Versongen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, gedoopt te Heythuysen op 24 juni 1741.
  • 2 : Willem, akkerman en landbouwer, gedoopt te Heythuysen op 10 december 1742, wonende te Roggel, overleden aldaar op 8 oktober 1822.
    Hij was gehuwd met Maria Levels, landbouwster, geboren rond 1747, wonende te Roggel, overleden aldaar op 23 november 1807, dochter van Jean Levels en Maria Vergoor.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina