Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena Swagten, dienstmeid, geboren te Roggel op 29 september 1881, overleden te Maasniel op 6 februari 1940, dochter van Joannes Hubertus Swagten en Maria Catharina Verstappen.


Zij is getrouwd te Maasniel op 20 december 1902 met
Josephus Mevissen, landbouwer, geboren te Maasniel op 12 september 1872, overleden te Eindhoven op 4 december 1966, zoon van Francis Mevissen en Catharina Cox.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina