Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Souts, wonende te Weert.


Hij is getrouwd te Weert op 28 september 1819 met
Margaretha Bormans, wonende te Weert.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Barbara, geboren te Weert op 19 januari 1829, wonende te Baexem en te Roggel, overleden aldaar op 25 december 1883.
    Zij is getrouwd te Baexem op 4 juni 1853 met Francis Hendrikx, landbouwer, geboren te Wessem op 26 mei 1813, wonende te Baexem, overleden te Hunsel op 24 mei 1884, zoon van Hendrik Francis Hendrikx en Joanna Clefas.
    (Hij is eerder getrouwd te Nederweert op 28 augustus 1839 met Marie Catherine Beijes, landbouwster, geboren te Nederweert op 1 september 1816, wonende te Baexem, overleden aldaar op 28 mei 1851, dochter van Theodorus Beijes en Mechtildis Hendrix.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina