Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Margaretha Vaessen, dienstmeid en landbouwster, gedoopt te Roggel op 21 maart 1779, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 januari 1840, dochter van Gerardus Vaessen en Cornelia Jetten.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 8 april 1807 met
Mathias Houben, dagloner en landbouwersknecht, geboren te Leveroij rond 1777, wonende te Roggel, overleden aldaar op 27 januari 1830, zoon van Mathis Houben en Cornelia aan den Bergh.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Corneillie, geboren te Roggel op 28 april 1808, wonende aldaar, overleden aldaar op 8 maart 1813.
  • 2 : Gerard, akkerman, geboren te Roggel op 2 december 1810, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 oktober 1875.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 15 mei 1833 met Mathea van de Bool, akkervrouw, geboren te Heythuysen op 2 mei 1805, wonende te Roggel, overleden te Heythuysen op 22 februari 1881, dochter van Angelus van de Boel en Wilhelmina Stemkens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina