Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Anna Maria Geelen, geboren te Beek-Bree (B) op 3 april 1772, wonende te Weert, dochter van Henrij Geelen en Anne Catharina Rijskens.


Zij is getrouwd te Weert op 9 mei 1799 met
Jacobus van Aken, landbouwer, geboren te Weert op 2 augustus 1763, wonende aldaar, zoon van Pierre van Aken en Marie Nijs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, geboren te Weert rond 1805, wonende te Helden en te Roggel, overleden aldaar op 31 december 1874.
    Hij was gehuwd met Petronella Waijers, winkelierster, geboren te Helden op 29 september 1810, wonende aldaar en te Roggel, overleden aldaar op 18 maart 1888, dochter van Gerard Waijers en Cornelia Wilms.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina