Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Petronella Hubertina Laenen, geboren te Heythuysen op 28 maart 1876, overleden te Weert op 10 juli 1954, dochter van Hendrik Laenen en Dorothea Schreurs.


Zij is getrouwd te Weer op 20 augustus 1897 met
Johannes Hubertus Hendrikx, dienstknecht, geboren te Stramproy op 15 februari 1872, overleden te Weert op 1 september 1939, zoon van Johannes Hendrikx en Gertrudis Stappers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Geertrudis, geboren te Nederweert op 17 februari 1898.
  • 2 : Peter Mathijs, geboren te Nederweert op 22 augustus 1899.
  • 3 : Peter Joannes Henricus, geboren te Nederweert op 4 april 1901.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina