Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jeannette Schreurs, wonende te Hunsel.


Zij was gehuwd met
Baltasar Smeets, wonende te Hunsel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Gertrudis, dagloonster en landbouwster, geboren te Hunsel op 16 augustus 1760, wonende te Roggel, overleden aldaar op 27 november 1847.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 29 juli 1800 met Johannes Janssen, dagloner, gedoopt te Roggel op 6 juni 1775, wonende aldaar, overleden aldaar op 5 december 1833, zoon van Gerardus Jansen en Adriana Geurts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina