Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis Hocks, landbouwster, geboren te Haelen op 6 maart 1874, dochter van Wilhelmus Hockx en Maria Catharina Vleeshouwers.


Zij is getrouwd te Süchteln (D) op 26 april 1905 (1) met
Martinus Aerts, geboren te Helden op 10 oktober 1876, overleden aldaar op 3 juni 1914, zoon van Frans Aerts en Elisabeth van Oijen.

Zij is getrouwd te Helden op 3 mei 1915 (2) met
Godfriedus Sillekens, landbouwer en klompenmaker, geboren te Haelen op 1 maart 1868, zoon van Peter Sillekens en Dorothea Seuren.
(Hij is eerder getrouwd te Haelen op 21 oktober 1895 met Gertrudis Verstappen, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 11 juni 1865, overleden te Haelen op 13 oktober 1913, dochter van Lambertus Verstappen en Joanna Catharina Rosvelds.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina