Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Faessen.


Zij was gehuwd met
Jan Gerard Gielen, overleden te Belfeld op 14 oktober 1872.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Nicolaas, landbouwer en pannenbakker, geboren te Belfeld op 30 maart 1867, overleden te Roggel op 9 november 1955.
    Hij is getrouwd te Belfeld op 29 april 1895 met Johanna Naus, geboren te Belfeld op 20 december 1866, overleden aldaar op 27 april 1938, dochter van Joachim Naus en Helena Bongers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina