Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathea Verstegen, huishoudster, geboren te Haelen op 17 augustus 1870, dochter van Lambert Verstegen en Maria Terstappen.


Zij is getrouwd te Haelen op 10 augustus 1908 met
Peter Johannes van Soest, timmerman en landbouwer, geboren te Roggel op 11 september 1860, wonende aldaar, overleden te Roermond op 13 januari 1931, zoon van Henricus van Soest en Joanna Catharina Bosch.
(Hij is eerder getrouwd te Roggel op 15 mei 1896 met Anna Maria Cillekens, geboren te Roggel op 17 december 1870, wonende aldaar, overleden aldaar op 11 januari 1908, dochter van Jan Sillekens en Mathija Bergs.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joseph Hubertus, geboren te Roggel op 19 december 1911, overleden te Maasniel op 28 april 1962.
    Hij was gehuwd met Margaretha Peeters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina