Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henriette Rijckx, geboren te Heythuysen op 1 februari 1807, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 april 1895, dochter van Joannes Rijckx en Joanna Bloemers.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 23 april 1838 met
Petrus Kierkels, landbouwer, gedoopt te Heythuysen op 12 januari 1792, overleden aldaar op 24 juli 1865, zoon van Petrus Kierkels en Petronella Hendrickx.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Petronella, geboren te Heythuysen op 10 januari 1841, overleden aldaar op 7 augustus 1845.
  • 3 : Joannes, geboren te Heythuysen op 30 december 1844, overleden aldaar op 25 februari 1845.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina