Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Elisabeth Hendrikx, geboren te Broekhuizen op 2 maart 1877, dochter van Joannes Hubertus Hendrikx en Anna Catharina Theunissen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 13 oktober 1905 met
Joannes Henricus Waeijen, bakker, geboren te Haelen op 10 augustus 1879, zoon van Hendrik Waeijen en Aldegondis Duijsend.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Catharina Anna Maria, geboren te Haelen op 7 februari 1909, overleden te Genk (B) op 24 juni 1990.
    Zij was gehuwd met Albert Claes, slager, overleden in december 1987.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina