Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Petronella van de Mortel, geboren te Helden op 16 november 1817, wonende te Swalmen, te Neer Kruisstraat en te Buggenum, overleden aldaar op 9 januari 1904, dochter van Pieter Lodewijk van de Mortel en Joanna Ramakers.


Zij is getrouwd te Helden op 11 oktober 1852 met
Jean Eggels, wethouder Gemeente Neer, knecht, landbouwer en raadslid gemeente Neer, geboren te Buggenum op 25 februari 1818, wonende aldaar, overleden aldaar op 12 april 1903, zoon van Joannes Eggels en Catharina Reuten.
(Hij is eerder getrouwd te Buggenum op 31 mei 1842 met Joanna Maria Vogels, geboren te Buggenum op 24 juni 1821, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 april 1850, dochter van Godefridus Vogels en Margareta van Rijswijk.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina