Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Ernest Jean Joseph Henri Janssen, garnisseur, geboren te Roermond rond 1881, overleden te Horn op 13 december 1935, zoon van Johannes Hendricus Janssen en Maria Juliana Albertina Cornelia Grispen.


Hij is getrouwd te Horn op 12 augustus 1913 met
Maria Petronella Vermeulen, winkelierster, geboren te Buggenum op 10 december 1868, overleden te Horn op 14 september 1942, dochter van Michel Vermeulen en Anna Helena Trouwen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina