Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hubertina Petronella Teven, geboren te Heerdt (D) op 18 augustus 1896, overleden te Roggel op 26 maart 1957, begraven aldaar, dochter van Peter Gerardus Teven en Maria Catharina Sibilla Peeters.


Zij is getrouwd te Horn op 16 april 1918 met
Rudolf Johannes Hendrikus Raijmakers, slager, geboren te Meerlo op 7 juni 1881, overleden te Meijel (b) op 1 november 1971, begraven te Roggel, zoon van Franciscus Hubertus Raijmakers en Geertruda Maria Dijck.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Franciscus Petrus Gerardus Marianus, grenscommies, geboren te Roggel op 26 mei 1922, overleden aldaar op 11 juli 1946.
  • 2 : Doodgeboren kind, geboren te Roggel op 5 mei 1935.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina