Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Antonia Maria van den Boogaart, geboren te Roggel op 6 januari 1910, wonende aldaar, overleden te Roermond op 14 februari 1978, begraven te Roggel, dochter van Nicolaas van den Boogaart en Helena Catharina Wolters.


Zij is getrouwd te Roggel op 30 augustus 1940 met
Peter Johannes Houben, smid, geboren te Roggel op 10 september 1903, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 20 december 1977, begraven te Roggel, zoon van Jacobus Houben en Maria Catharina Hendriks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena Maria Jacoba, geboren te Roggel op 8 juni 1943, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 december 1945.
  • 2 : Nicolaas Wilhelmus Theodorus Emanuel, geboren te Roggel op 29 december 1944, wonende aldaar, overleden te Roermond op 14 december 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina