Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Barbara Puts, geboren te Sint Odiliënberg op 17 juni 1869, overleden te Heythuysen op 27 december 1936, dochter van Jacob Puts en Hubertina Puts.


Zij was gehuwd met
Jacob Hubert Meerts, landbouwer, geboren te Sint Odiliënberg op 20 oktober 1869, overleden te Heythuysen op 30 juli 1940, zoon van Arnold Meerts en Margaretha Puts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Sophia Hubertina, geboren te Sint Odiliënberg op 22 april 1905, overleden te Weert op 11 februari 1962, begraven te Roggel.
    Zij is getrouwd op 10 april 1931 met Cornelis Joosten, landbouwer, geboren te Roggel op 11 februari 1902, overleden te Weert (Z) op 16 december 1957, begraven te Roggel Heibloem op 19 december 1957, zoon van Jan Joosten en Petronella Vossen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina