Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Michiel Simons, smid en smidsknecht, geboren te Roggel op 25 februari 1880, wonende aldaar en te Neer, overleden te Heythuysen op 18 maart 1962, begraven te Roggel, zoon van Peter Joannes Simons en Maria Helena Kierkels.


Hij is getrouwd te Roggel op 25 april 1924 met
Maria Elisabeth Aerts, modiste, geboren te Roggel op 17 juni 1888, wonende aldaar, overleden te Horn (V) op 8 februari 1968, begraven te Roggel, dochter van Joannes Philippus Aerts en Cornelia Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Johannes Philippinus Gerardus, geboren te Roggel op 28 maart 1930, overleden te Geldrop op 15 april 1993.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina