Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus Hubertus Geelen, landbouwer, geboren te Roggel op 30 augustus 1897, overleden te Roermond (Z) op 10 april 1948, zoon van Peter Joannes Geelen en Anna Catharina Deckers.


Hij is getrouwd te Meijel op 1 februari 1923 met
Joanna Wilhelmina Loijen, geboren te Meijel op 28 augustus 1896, overleden aldaar op 26 december 1982, begraven op 30 december 1982, dochter van Joannes Hubertus Loijen en Wilhelmina Franssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina