Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Christina Dams, geboren te Roggel op 28 maart 1920, wonende aldaar, overleden te Horn (V) op 2 juni 1999, begraven te Roggel op 5 juni 1999, dochter van Henricus Dams en Petronella Dorothea Hendriks.


Zij is getrouwd te Roggel op 7 juli 1972 met
Johannes Theodorus Vossen, magazijnbediende, geboren te Roggel op 29 april 1929, overleden te Weert (Z) op 28 december 2013, begraven te Roggel op 3 januari 2014, zoon van Andreas Hubertus Vossen en Anna Maria Bex.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina