Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Peeters, geboren te Roggel op 20 maart 1918, overleden te Sittard (Z) op 20 april 1982, begraven te Born, dochter van Albert Peeters en Petronella Linssen.


Zij is getrouwd te Born op 2 februari 1940 met
Willem Sons, mijnwerker, geboren te Born op 7 september 1915, overleden te Sittard (Z) op 30 december 1994, zoon van Charles Eduard Sons en Elisabeth Dohmen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina