Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Hubertus Baetsen, geboren te Baexem op 25 juni 1903, overleden te Zeelst op 7 mei 1975, zoon van Mathias Hubertus Baetsen en Maria Catharina Houben.


Hij is getrouwd te Eindhoven op 14 mei 1936 met
Leonarda Johanna Jansen, geboren te Woensel op 11 mei 1907, overleden te Veldhoven op 26 mei 1994, dochter van Petrus Jansen en Johanna van Tien.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina