Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathias Hubertus Bongaerts, bakker, dienstknecht en caféhouder, geboren te Nunhem op 2 februari 1882, wonende te Neer, overleden te Sittard op 4 november 1944, zoon van Joannes Bongaerts en Christina van Herten.


Hij is getrouwd te Maasniel op 29 april 1907 (1) met
Mechtildis Delissen, geboren te Maasniel op 10 mei 1882, overleden aldaar op 10 juli 1913, dochter van Johannes Hubertus Delissen en Joanna Maria Hendrix.

Hij is getrouwd te Beesel op 24 april 1914 (2) met
Joanna Christina Hendrickx, geboren te Lottum op 18 maart 1872, overleden te Susteren op 3 maart 1930, dochter van Franciscus Antonius Hendrickx en Gertrudis van Soest.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Beesel op 7 mei 1916.

Hij is getrouwd te Sittard op 8 september 1939 (3) met
Ruzema Broz, geboren te Neumerice (Tsjechoslowakije) rond 1888, dochter van Jozef Broz en Aloisie Nedoma.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina