Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Martina Orbon, dienstmeid, geboren te Roggel op 7 juli 1876, overleden te Meijel op 14 april 1948, natuurlijke dochter van Catharina Orbon.


Zij is getrouwd te Roggel op 21 april 1911 met
Nicolaas Joseph Sijben, landbouwer, geboren te Roggel op 4 januari 1881, overleden te Meijel op 24 juli 1944, zoon van Joannes Sijben en Maria Mathilda Kleinschmidt.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina