Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Cornelia Gertrudis Johanna Aerts, geboren te Roggel op 8 februari 1913, overleden te Hilvarenbeek op 8 oktober 2000, dochter van Jacobus Hubertus Aerts en Margaretha Hubertina Alofs.


Zij is getrouwd te Bakel en Milheeze op 11 september 1934 met
Lambertus Petrus van der Meer, geboren te Alkemade op 13 augustus 1906, zoon van Jacobus van der Meer en Cornelia Hoogen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina