Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Louis Hendrik Vrenken, landbouwer, geboren te Roggel op 6 september 1911, wonende te Maasbree, overleden te Venlo op 8 juni 1998, zoon van Joannes Hubertus Vrenken en Maria Elizabeth Timmermans.


Hij is getrouwd te Maasbree op 27 april 1939 met
Johanna Antonia Wijnen, geboren te Maasbree op 28 augustus 1918, wonende aldaar, overleden te Venlo op 18 april 1995, dochter van Francis Wijnen en Maria Elisabeth Hendrix.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina