Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hubertus Cornelis Kierkels, bosarbeider, landbouwer en chemisch wasser, geboren te Roggel op 13 augustus 1917, wonende te Nederweert en te Roggel, overleden te Roermond (Z) op 10 oktober 1991, begraven te Roggel, zoon van Henricus Kierkels en Mathea Baetsen.


Hij is getrouwd te Nederweert op 15 oktober 1943 met
Maria Timmermans, geboren te Nederweert op 23 juli 1919, wonende te Roggel, overleden op 16 november 2003, begraven te Roggel, dochter van Antonius Timmermans en Johanna Catharina Daems.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Cornelia Mathea Gerarda, gezinshelpster, geboren te Roermond (Z) op 27 november 1957, overleden te Neer op 28 augustus 2017.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina